10 εύχρηστες χρήσεις για το παλιό σας iPad ή Android Tablet

Οι πωλήσεις Tablet μειώνονται αυτή τη στιγμή, πιθανώς ως αποτέλεσμα των μεγάλων smartphones και των μετατρέψιμων φορητών υπολογιστών να κάνουν τους χρήστες να απομακρύνονται από τη χρησιμότητα ενός tablet. Αλλά εάν έχετε ένα ή περισσότερα tablet στο σπίτι για συλλέκτες σκόνης, ενώ εσείς απολαμβάνεται το γιγαντιαίο smartphone σας. Υπάρχουν πιθανώς κάποιοι τρόποι να τα χρησιμοποιήσετε, πρίν σκεφτείτε να τα πουλήσετε ή να τα ανακυκλώσετε. Ακολουθούν μερικές ιδέες.

Μετατρέψτε το σε μηχανή ροής μέσων

Οι εφαρμογές Android και iOS για τις περισσότερες υπηρεσίες ροής μουσικής και βίντεο είναι άμεσα διαθέσιμες, ακόμα κι αν δεν είναι ειδικά για tablet. Γιατί λοιπόν να μην αυξήσετε το στερεοφωνικό hi-fi ή το ηχείο Bluetooth με ειδικό ελεγκτή tablet; Είναι πολύ πιο εύκολο να το διαχειριστείτε από, ας πούμε, ένα τηλεχειριστήριο, και σε μια κουζίνα ένα tablet είναι πιο εύκολο να πατήσεις τα κουμπιά από ένα smartphone. Τα Pandora και Spotify είναι προφανή παραδείγματα, αλλά σε ένα καθιστικό ένα κοινόχρηστο tablet μπορεί να συνδυαστεί με ένα Chromecast ή Roku για ευκολότερη περιήγηση ή ροή Netflix. Και μιλώντας για σαλόνια …

Χρησιμοποιήστε το ως έξυπνο τηλεχειριστήριο

Η σειρά τηλεχειριστηρίων Harmony της Logitech είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των videophiles με μεγάλες συλλογές AV. Αλλά το σύστημα Harmony μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με συσκευές Android και iOS, συμπεριλαμβανομένων των δισκίων – και στην πραγματικότητα η οθόνη αφής τους κάνει πολύ πιο εύκολο να προγραμματιστούν. Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε έξυπνο έξυπνο τηλεχειριστήριο, πολλές έξυπνες τηλεοράσεις και αυτόνομα συστήματα όπως το Android TV, το Roku, η Fire TV και η Apple TV προσφέρουν απομακρυσμένες εφαρμογές για κινητές συσκευές, εξαιρουμένων των αποκλειστικών καλωδιακών κιβωτίων και δεκτών. Η ατομική ποιότητα των εφαρμογών, παρόλα αυτά, μπορεί να είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος να περιηγηθείτε σε μακρές λίστες ή σε πολύπλοκες διεπαφές χρήστη.

Δημιουργήστε μια οθόνη Widget επιφάνειας εργασίας

Εάν διαθέτετε σταθμό εργασίας επιτραπέζιου υπολογιστή ή ακόμα και φορητό υπολογιστή που συνδέετε περιοδικά σε μια εγκατάσταση οθόνης για πιο άνετη εργασία ή παιχνίδι, ένα μη χρησιμοποιούμενο δισκίο μπορεί να σας προσφέρει ένα μεγάλο συνοδευτικό μήνυμα. Σε συνδυασμό με μια βάση και ένα φορτιστή, μπορεί να αποτελέσει ένα εύχρηστο ειδική οθόνη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ειδικά με push email και widgets αρχική οθόνη στο Android),ένα RSS, Twitter ή το Facebook θεατή, ή ακόμα και ένα δεύτερο εργαλείο οθόνη για τους λάτρεις του gaming PC για να ελέγξετε τους Θερμικές στατιστικές. Υπάρχουν ακόμη και προγράμματα που σας επιτρέπουν να εμφανίσετε μια οθόνη γεμάτη προσαρμοσμένες εντολές και πλήκτρα μακροεντολών που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας μέσω του ασύρματου δικτύου.

Μετατρέψτε το σε δεύτερη οθόνη επιφάνειας εργασίας

Θέλετε να ζήσετε τη ζωή της επιφάνειας εργασίας διπλής οθόνης χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε άλλο εξοπλισμό; Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που επιτρέπουν στον υπολογιστή σας να μεταχειρίζεται το tablet σας ως επιπλέον οθόνη, είτε ασύρματα μέσω Wi-Fi είτε με απευθείας σύνδεση USB (η οποία επίσης βοηθάει στη φόρτιση). Σημειώστε ότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις άλλες χρήσεις αυτής της λίστας, τα iOS και iPads φαίνεται να υποστηρίζονται καλύτερα για εξωτερικές οθόνες, αλλά είναι ακόμα δυνατό για το Android – δεν είναι τόσο καλό.

Μέγάλη Προσφορά

Χρησιμοποιήστε το ως υπολογιστή επισκεπτών ή παιδιών

Η εγκατάσταση ενός ολόκληρου υπολογιστή μόνο για τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν όταν επισκέπτονται εσάς είναι μια μικρή δουλειά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ένα τηλέφωνο ή tablet είναι βασικά ένας υπολογιστής all-in-one που δεν χρειάζεται να συνδεθεί με ένα Συμβατική οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επισκέπτη σε Android ή iOS, είναι εύκολο να αφήσετε κάποιον να χρησιμοποιήσει το σύστημά σας και το δίκτυό σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό για αυτούς ή να τους παραχωρήσει άβολα στενή πρόσβαση στα δικά σας δεδομένα. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε πίσω μια βάση και ένα πληκτρολόγιο Bluetooth για να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα γι ‘αυτά. Και φυσικά,τα δισκία είναι ήδη αρκετά δημοφιλή ως «υπολογιστές εκκίνησης» για παιδιά που δεν είναι αρκετά μεγάλα για μια μηχανή Windows με πλήρη ισχύ ή το κινητό τους τηλέφωνο.

Δώστε τη νέα ζωή ως αφοσιωμένο Smart Home Controller

 

Αν έχετε επενδύσει αρκετά χρήματα για την καλωδίωση του σπιτιού σας με έξυπνα gadgets όπως θερμοστάτη Nest, φωτισμό Wi-Fi, αυτόματες περσίδες και ακόμη και συνδεδεμένες συσκευές, πιθανότατα χρησιμοποιείτε ήδη το τηλέφωνό σας για να ελέγξετε μερικά ή όλα αυτά. Εγκαταστήστε όλες τις εφαρμογές που ισχύουν σε ένα tablet, κολλήστε το σε ένα φάκελο της αρχικής οθόνης, τοποθετήστε το tablet σε έναν τοίχο με φορτιστή και έχετε έναν ειδικό διανομέα για τον έλεγχο όλων των ειδών στο σπίτι. Ω, και ίσως θελήσετε να τοποθετήσετε έναν αριθμό ΡΙΝ σε αυτό το πράγμα, ειδικά αν είναι σε μικρή απόσταση.

Μετατρέψτε το σε μια ειδική οθόνη παρακολούθησης ή μωρού

Το tablet σας διαθέτει ένα τσιπ Wi-Fi, μία ή δύο κάμερες και ένα μικρόφωνο. Αυτό σημαίνει ότι εάν μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να το κολλήσετε με σταθερή ισχύ, είναι ήδη καλά εξοπλισμένο για να είναι κάμερα τηλεχειρισμού … το οποίο μπορεί να είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποια ζύμη στο αυθεντικό άρθρο . Υπάρχουν πολλές εφαρμογές iOS και Android που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μετατρέψουν μια μη χρησιμοποιημένη συσκευή είτε σε μια τυπική κάμερα Wi-Fi με δυνατότητες εγγραφής είτε σε μια οθόνη μωρών που μπορεί να ειδοποιήσει μια άλλη κινητή συσκευή με ειδοποιήσεις θορύβου ή κίνησης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαναχρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες συσκευές σας.

Μετατρέψτε το σε ένα γραφείο Mini Arcade

 

Αυτός είναι λίγο πολύ για τα iPads, επειδή τα tablet Android δεν είναι αρκετά τυποποιημένα ώστε να γλιστρήσουν σε ημι-προσαρμοσμένες περιπτώσεις που μοιάζουν με κάποιον που πήρε μια ακτίνα συρρίκνωσης σε αυτό το αρχαίο arcade μηχάνημα από την παιδική σας ηλικία. Αλλά τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα δροσερά: αυτά τα μικρά stand-up περιπτώσεις περιλαμβάνουν παλιομοδίτικα χειριστήρια κουμπιών και joystick (συνδεδεμένα απευθείας ή ασύρματα) και χρησιμοποιούν μια οθόνη του iPad ως αντικαταστάτη για ένα arcade CRT. Υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός παλιών και καινούργιων παιχνιδιών στο App Store που είναι συμβατά με αυτά τα gadget, ενώ το πιο ευρέως διαδεδομένο φαίνεται να είναι το iCade με το σήμα . Φυσικά θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο πράγμα με μια τακτική βάση και έναν ελεγκτή Bluetooth, αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό;

DIY τη δική σας στερεοφωνική οθόνη αυτοκινήτου

Εάν είστε gearhead που είναι σοβαρά στην τεχνολογία μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας, και είστε άνετα να ακυρώσετε ένα τεράστιο μέρος της εγγύησης του κατασκευαστή σας,μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε το head της μονάδας στερεοφωνικού αυτοκινήτου σας με ένα tablet. Αυτό είναι ένα εκπληκτικά δημοφιλές μοντέλο αυτοκινήτου, ειδικά για μικρότερα δισκία, όπως το Nexus 7. Ανακαλύψτε δεκάδες οδηγούς και αναλύσεις στο YouTube αν σας ενδιαφέρει … και θυμηθείτε ότι στα περισσότερα μέρη είναι παράνομο να παρακολουθείτε βίντεο ενώ οδηγείτε. Αυτά τα είδη mods είναι τα καλύτερα για τη διαχείριση μουσικής και τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης, και ακόμα και τότε, χρησιμοποιούνται προσεκτικά ενώ το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση.

Χρησιμοποιήστε το ως ειδικού διανομέα φωνητικού ελέγχου

Αν έχετε σάλια πάνω από ένα φωνητικά ελεγχόμενο gadget όπως η Amazon Echo ή το Google Home, ίσως να έχετε διαβάσει το μυαλό σας ότι το κινητό σας μπορεί να κάνει ήδη σχεδόν το ίδιο πράγμα. Ομοίως για το tablet-heck, το Amazon τοποθετεί ακόμη και τις οθόνες σε αυτά τα πράγματα τώρα . Η Google και τα tablet της Apple μπορούν να ενεργοποιηθούν και τα δύο hands free με εντολές » OK Google » και «Hey Siri» και συνδέουν τις περισσότερες από τις ίδιες υπηρεσίες. Τούτου λεχθέντος, ένα ειδικό tablet δεν θα έχει τα ωραία ηχεία 360 μοιρών ή προηγμένα μικρόφωνα στο αυθεντικό άρθρο, αλλά για τη χαμηλή τιμή του δωρεάν-γιατί-έχετε-ήδη-έχει-αυτό, δεν είναι κακό.

Μια σημείωση σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Για πολλές από αυτές τις εφαρμογές, ίσως να αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το tablet σας και να κρατήσετε την μπαταρία για περισσότερο από μια μέρα ή δύο. Θεωρήστε ότι πολλές από αυτές τις προτάσεις είναι περιοδικές και όχι σταθερές – δεν είναι σαν να χρειάζεστε ένα τηλεχειριστήριο για ώρες κάθε φορά. Για περιπτώσεις όπου μια ειδική βάση ή φορτιστής δεν είναι πρακτική, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία του αεροπλάνου του tablet σας, εάν δεν είστε ενεργά συνδεδεμένοι στο Internet. Συνδυάζοντας τη χαμηλή κατανάλωση ισχύος σε αναμονή, χωρίς ασύρματο αποστράγγιση και μπαταρία δύο έως τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή του κινητού σας, τα περισσότερα δισκία θα διαρκέσουν μια εβδομάδα ή και περισσότερο από το φορτιστή.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest