Πώς να μεταφέρετε ασύρματα τα αρχεία μεταξύ του υπολογιστή και Android

Να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και το τηλέφωνο Android ; Πως το κανεις? Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα καλώδιο USB για τη σύνδεση με τον υπολογιστή τους και στη συνέχεια να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή και τηλέφωνο Android. Όμως, υπάρχει ένας πιο βολικός τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και το smartphone σας ασύρματα. Μήπως αυτό ήχο καλό; Ας δούμε πώς γίνεται.

Πράγματα που πρέπει να Μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και Android τηλέφωνο ασύρματα

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και Android τηλέφωνο ασύρματα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας.

  • ES File Explorer για : ES File Explorer είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για τους χρήστες του Android. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως ένα ενσωματωμένο επιλογή αναζήτησης, το πρόγραμμα περιήγησης LAN, πρόγραμμα προβολής εικόνων, κλπ Το πρόγραμμα περιήγησης LAN σας βοηθά να μεταφέρετε αρχεία μέσω σύνδεσης Wi-Fi.
  • swiFTP : swiFTP είναι ένας διακομιστής ελαφρύ πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων (FTP), που σας επιτρέπει να μεταφέρετε πολλά αρχεία στον υπολογιστή σας. Η μεταφορά αρχείων γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης FTP.

Μόλις τελειώσετε με την εγκατάσταση των εφαρμογών, η οποία είναι διαθέσιμη στο Play Store, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και Android τηλέφωνο ασύρματα.

Ενεργοποίηση FTP πρόσβαση στο Android κινητό σας

Αφού τελειώσετε με την εγκατάσταση swiFTP στο Android κινητό σας τηλέφωνο, θα πρέπει να το ξεκινήσει. Θα ρωτήσω για ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Έτσι, δημιουργήσετε μόνοι σας ένα όνομα χρήστη και στη συνέχεια να συνδεθεί με το διακομιστή swiFTP. Όταν εκτελείτε την εφαρμογή, η διεύθυνση IP θα εμφανιστεί, θα πρέπει να σημειωθεί κάτω από τη διεύθυνση IP μαζί με το λιμάνι. Η πληροφορία αυτή είναι απαραίτητη για να δημιουργήσει μια σύνδεση FTP.

Ανεβάστε τα αρχεία στο τηλέφωνο Android

Το επόμενο βήμα στη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και το τηλέφωνο Android είναι το φόρτωμα αρχείων στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια συντόμευση για το Android κινητό σας τηλέφωνο σε ένα μηχάνημα Windows σας. Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε «Προσθήκη μια θέση δικτύου.» Τώρα, πληκτρολογήστε το διεύθυνση IP που σημειώσατε κάτω νωρίτερα. Θα πρέπει να εισάγετε το ίδιο όνομα χρήστη που χρησιμοποιήσατε στο swiFTP και πατήστε το κουμπί «Next». Δώστε ένα όνομα στη σύνδεση και πατήστε ξανά το κουμπί «Next». Τώρα, έχετε δημιουργήσει επιτυχώς μια συντόμευση για να έχετε πρόσβαση Android κινητό σας τηλέφωνο από τον υπολογιστή σας.

Τώρα, πατήστε σε αυτή τη συντόμευση και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται για την FTP και μπορείτε εύκολα να έχουν πρόσβαση σε αρχεία και φακέλους από το Android κινητό σας τηλέφωνο εντός του υπολογιστή σας ασύρματα.

Μέγάλη Προσφορά

Μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και Android τηλέφωνο

Εδώ, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και το τηλέφωνο Android μέσω του ES File Explorer . Απλά πρέπει να εκτελέσετε το Explorer ES File και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο αρχείο εξερευνητής και πατήστε το κουμπί «Νέο». Δώστε μια αναζήτηση και θα εμφανίσει όλες τις κοινόχρηστους φακέλους στην καρτέλα LAN. Τώρα, πάμε πίσω στο τοπικό σας καρτέλα και από εκεί, να αντιγράψετε τα αρχεία και τους φακέλους που πρέπει να αντιγράψετε στον υπολογιστή και στη συνέχεια να επανέλθει στην καρτέλα LAN και να το επικολλήσετε στο κοινόχρηστο φάκελο. Μέσα από αυτό τον τρόπο, έχετε μεταφέρει με επιτυχία τα αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και το τηλέφωνο Android .

συμπέρασμα

Μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και Android τηλέφωνο ασύρματα είναι πλέον εύκολο με την βοήθεια των εφαρμογών που συζητούνται εδώ. Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο στην αρχή, αλλά θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο σε μακροπρόθεσμη βάση από ό, τι χρειάζεται να αναζητήσετε ένα καλώδιο για να μεταφέρετε τα αρχεία σας.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest