Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ιούς, hackers, και κλέφτες

Οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται την ασφάλεια του υπολογιστή ως κάτι τεχνική και περίπλοκη. Και όταν φτάσετε στο διυλίσαμε, μπορεί να είναι, αλλά το πιο σημαντικό πράγματα είναι πραγματικά πολύ απλό. Εδώ είναι τα βασικά, σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ασφαλή σε απευθείας σύνδεση.

GearBest.com INT

Εκτελέστε Malwarebytes Παράλληλα Antivirus σας για μέγιστη προστασία

screenshot.1

Τρέξιμο antivirus εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική, αλλά αυτές τις μέρες οι πραγματικά ενεργές απειλές προέρχονται από spyware, adware, crapware, και το χειρότερο απ ‘όλα: ransomware. Αυτός είναι όπου Malwarebytes έρχεται.

Malwarebytes όχι μόνο προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό, αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από τον καθαρισμό ένα μολυσμένο υπολογιστή από οτιδήποτε άλλο στην αγορά. Και δεν είναι μόνο λειτουργεί σε υπολογιστές – έχουν μια έκδοση Mac πάρα πολύ.

Και για την προστασία του προγράμματος περιήγησης σας από zero-day exploits, Malwarebytes περιλαμβάνει επίσης αντι-Αξιοποίηση και αντι-Ransomware χαρακτηριστικά, τα οποία μπορεί να σταματήσει drive-by επιθέσεις κρύο. Και το καλύτερο από όλα, μπορείτε να εκτελέσετε το Malwarebytes παράλληλα με τα υπάρχοντα προστασίας από ιούς για να κρατήσει τον εαυτό σας προστατεύονται πλήρως.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest