Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια

Και ποιος δεν έχει μπει στη διαδικασία να εγκαταστήσει έναν Torrent Client, προκειμένου να δει κάποια ταινία από τo Internet. Θα ξέρετε βέβαια ότι είναι πιο ασφαλές να πάει κάποιος από την Κόρινθο στην Πάτρα, χωρίς να πάθει τίποτα, από το να κατεβάσει κάποιο Τorrent αρχείο, χωρίς να «κολλήσει» κάποιο malware!!!

Και εντάξει ας πούμε πως έχουμε τον υπολογιστή μας για πέταμα, δε μας ενδιαφέρουν αυτά και τέλος πάντων κάθε τόσο κάνουμε και ένα format, έτσι για να περνάει η ώρα!!!

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια popcorn-time

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει και το θέμα του χρόνου. Αν θέλω να δω μια ταινία, αυτό θέλω να γίνει τώρα και όχι σε 3 ώρες, γιατί τόσο κάνει να κατέβει μια ταινία από έναν Torrent Client, κατά μέσο όρο. Θα πει κάποιος ότι υπάρχουν ένα σωρό site που προβάλουν ταινίες on line!

Ναι υπάρχουν, όμως τα malware που προσπαθούν να μας εγκαταστήσουν μέσω της δήθεν νέας έκδοσης του flash player, αλλά και τα pop up μαζί με την κάθε λογής διαφήμιση, ξεπερνάνε κάθε όριο υπομονής. Από σελίδες πορνό, από προτάσεις για συμμετοχή σε πυραμίδες με δήθεν τεράστια κέρδη, και η συνεχής προτροπή τους να παίξουμε στο καζίνο τους και να γίνουμε πλούσιοι, νομίζω ότι είναι απαγορευτικοί παράγοντες, στο να επιλέξουμε ένα τέτοιο site για να δούμε μια ταινία.

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POPCORN-1

Ο μόνος τρόπος για να δούμε μια ταινία τη στιγμή που το θέλουμε, κατεβασμένη από ελεγμένο Torrent Client, και χωρίς να μπλέξουμε σε περιπέτειες που μπορεί να σημαίνουν και καταστροφή για το σύστημά μας, είναι μέσω του Torrene «Pop Corn«, που όμως δεν μας απαλλάσσει από την χρήση του κλασικού Torren Client που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα, γιατί αυτός ο Client είναι κατάλληλος μόνο για κατέβασμα ταινιών. Τα υπόλοιπα κατεβάσματα που κάναμε, όπως πχ προγράμματα, αρχεία, ή ταινίες για αποθήκευση, θα τα κάνουμε όπως και πριν με τον κλασικό Torrent Client που είχαμε.

Κατεβάζουμε λοιπόν τον PopCort Time από εδώ.  Μας ανοίγει η σελίδα της PopCorn και βλέπουμε την παραπάνω εικόνα. Πατάμε το κουμπί «λήψη» στο κέντρο του παραθύρου και μας ανοίγει το παράθυρο διαλόγου με το αρχείο που περιέχει το πρόγραμμα και πατάμε «αποθήκευση αρχείου», (δείτε την παρακάτω εικόνα).

Το αρχείο αποθηκεύεται στις λήψεις συνήθως, οπότε το βρίσκουμε και το εκτελούμε με το γνωστό τρόπο. Ξεκινάμε με εκτέλεση, επόμενο,  συμφωνώ, εγκατάσταση και στο τέλος ο βοηθός εγκατάστασης μας ρωτάει αν θέλουμε να μας εγκαταστήσει συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Αν θέλουμε τικάρουμε το κουτάκι και πατάμε «τέλος». Τώρα έχουμε τον PopCorn Time Torrent Client εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας και πάμε να δούμε πως δουλεύει και τι κάνει!

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POP-CORN-3

Μόλις πάμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας ανοίγει την οθόνη που βλέπετε παρακάτω και ταυτόχρονα ανοίγει και ένα παράθυρο διαλόγου το τείχος προστασίας και μας ζητάει έγκριση πρόσβασης. Φυσικά τη δίνουμε, (γιατί είπαμε ότι είναι ελεγμένο και απολύτως ασφαλές).

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POP-CORN-4

Αποδεχόμαστε τους όρους χρήσης του Ckient και μόλις το κάνουμε αυτό, αμέσως το πρόγραμμα μας εμφανίζει την παρακάτω εικόνα και μας φτιάχνει τη διάθεση!

Μέγάλη Προσφορά

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POP-CORN-5

Η πρώτη μας δουλειά είναι να πάμε στο γραναζάκι που είναι το τελευταίο εικονίδιο, στην επάνω δεξιά γωνία και να ρυθμίσουμε τη γλώσσα του περιβάλλοντος αλλά και τη γλώσσα των υποτίτλων. Ορίζουμε βέβαια τα Ελληνικά και στις δυο επιλογές, (δεν το δείχνω είναι αστείο) και καλό είναι μετά από αυτό να τικάρουμε το κουτάκι που λέει επιλογές για προχωρημένους οπότε μας επιτρέπεται να κάνουμε και κάποιες άλλες επιλογές όπως να αλλάξουμε το φάκελο που θα αποθηκεύονται τα αρχεία, καθώς και την ποιότητα που επιθυμούμε. Μπείτε σε αυτή την ενότητα και δείτε τις επιλογές, ώστε να φέρετε το PopCorn Time, στα μέτρα σας!

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POP-CORN-6

Αν θέλουμε να ξαναδούμε κάποια ταινία καλό είναι να έχουμε ξετικάρει το κουτάκι «καθαρισμός του φακέλου προσωρινής αποθήκευσης, μετά το κλείσιμο της εφαρμογής», γιατί σε αυτόν τον φάκελο μένουν κάποια στοιχεία της ταινίας αποθηκευμένα, οπότε την επόμενη φορά θα κατέβει πιο εύκολα και πιο γρήγορα! (Αυτό βρίσκεται στην ενότητα «φάκελος κρυφής μνήμης» όπως φαίνεται παραπάνω.

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POP-CORN-7

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε να τικάρουμε το κουτάκι που λέει «Εμφάνιση ποιότητας ταινιών στη λίστα«, γιατί είναι σημαντικό να βλέπουμε την ποιότητα αναπαραγωγής προκειμένου να αποφεύγουμε ταινίες κακής ποιότητας, αν και δεν βρήκαμε τέτοιες μέσα στην ταινιοθήκη του προγράμματος. Οι ταινίες είναι ξεχωρισμένες αναλόγως το περιεχόμενό τους σε λίστες, για να διαλέγουμε εύκολα, και όταν αρχίσει η αναπαραγωγή, ο Client μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε την ποιότητα αναπαραγωγής, η οποία φτάνει και τα 1080p, (καταπληκτικά ποιότητα), αλλά μας δίνει και το δικαίωμα να παρακολουθούμε την ταχύτητα του downloading, μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε την οθόνη σε πλήρη ανάπτυξη κλπ.

Ταινίες δωρεάν από το Internet online νόμιμα και με ασφάλεια POP-CORN-8

Μπορείτε να δείτε κάποια στοιχεία που εμφανίζονται, όταν πάμε το ποντίκι στο εικονίδιο μα το ματάκι. Γενικά είναι μια καταπληκτική λύση που θα την αγαπήσετε. Ασχοληθείτε λίγο με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα και φέρτε την στα μέτρα σας. Μόλις δείτε την πρώτη ταινία θα γίνετε Fan!!!

Μπορείτε να κατεβάσετε επίσης άλλον έναν ελεγχμένο Client, τον γνωστό Stremio από εδώ. Λίγα λόγια για τον Stremio θα βρείτε στη σελίδα του site: ‘Δωρεάν προγράμματα‘

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

TemplateMonster INT

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest

Laptop Netbook σε απίστευτες τιμέςΑγορά τώρα