Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από τη χρήση Opera VPN

woo_en_728x90

eOpera Software είναι μια νορβηγική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του προγράμματος περιήγησης Opera. Opera είναι η 5η πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο Web, με μερίδιο αγοράς της τάξης του 4%. Για να συλλάβει περισσότερες της αγοράς web browsing, Opera έχει ξεδιπλώσει φιλικό προς το χρήστη λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες με προγράμματα περιήγησης στο Web, όπως Chrome, Firefox, Internet Explorer και Safari.

Πρόσφατα, Opera απέκτησε την καναδική SurfEasy πάροχος VPN, Inc. Opera άρχισε αμέσως την ενσωμάτωση της τεχνολογίας SurfEasy VPN στην ναυαρχίδα του προγράμματος περιήγησης του.

Το 2016, θα ξεδιπλώσει το ολοκληρωμένο ( δωρεάν! ) Υπηρεσία VPN για το κοινό. SurfEasy συνεχίζει να προσφέρει αυτόνομα προϊόντα VPN με το εμπορικό σήμα τους, καθώς και. Η ελεύθερη, ολοκληρωμένη όπερα VPN έπιασε έναν τόνο της θετικής δημοσιότητας.

Μετά από χρόνια ανόητα τρέχει σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή μου μέσω δημόσιων WiFi, αποφάσισα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα VPN για να εξασφαλίσει επικοινωνίας μου (και πρόσβαση σε ένα κομμάτι της εκτός των αθλητικών εκδηλώσεων της αγοράς κατά τη διάρκεια ταξιδιού). Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου, η θετική δημοσιότητα για την ενσωματωμένη Opera VPN έπεσε στην αντίληψή μου.

Αλλά έμαθα ότι – παρόμοια με το web hosting – δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια «καλύτερη πάροχος VPN». Στην πραγματικότητα, είναι σαν έναν ολόκληρο κόσμο των συγκεχυμένων πληροφοριών, όπου ακόμα και αξιόπιστες πληροφορίες είναι σχεδόν άχρηστη, δεδομένου ότι είναι τόσο περίπλοκη. Αυτή η κριτική Opera VPN είναι σημειώσεις μου από την προσπάθεια τους για τη δική μου σκοπούς ως, με έδρα τις ΗΠΑ επιχειρηματία ασφαλείας-επίγνωση, τα ταξίδια που χρειάζεται καλή χρηστικότητα και καλές τιμές. Δεν είμαι πολιτικός ακτιβιστής ή κάποιος που ταξιδεύει τακτικά στο τοίχος προστασίας χώρες.

Είτε ψάχνετε για ένα VPN για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, για την πρόσβαση ιστοσελίδα, για την αποφυγή γεωγραφική στόχευση , για την προστασία των επικοινωνιών ή όλα τα παραπάνω, ελπίζουμε, αυτή η αναθεώρηση Opera VPN θα είναι χρήσιμη. Μπορείτε, επίσης, να μεταβείτε στο επόμενο βήματα εδώ .

Δείτε τα προϊόντα της Opera εδώ …

Εδώ είναι μου Opera VPN αναθεώρηση – δομημένη με τα υπέρ και τα κατά με βάση την εμπειρία μου ως πελάτης.

Γνωστοποίηση – Λαμβάνω την παραπομπή αμοιβές από τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλες οι γνώμες και τα δεδομένα με βάση την εμπειρία μου ως πελάτης πληρώνει την εκτέλεση ανεξάρτητη έρευνα.

Μέγάλη Προσφορά

Όπερα VPN Πλεονεκτήματα / Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά να αρέσει με VPN Όπερας. Παρέχει ασφαλή κρυπτογράφηση, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή και το λειτουργικό σύστημα. Το καλύτερο από όλα, θα παρέχει εντυπωσιακή ταχύτητα και λειτουργικότητα θεωρώντας ότι δεν είναι μια αυτόνομη εφαρμογή – Ω, και είναι δωρεάν.

Θα καλύψει τα μειονεκτήματα στην επόμενη ενότητα, αλλά για τώρα, εδώ είναι αυτό που μου άρεσε πολύ για VPN Όπερας.

256-bit κρυπτογράφηση

κρυπτογράφηση 256-bit είναι το πρότυπο επίπεδο της ασφάλειας σε όλους τους κλάδους, από επεξεργαστές πληρωμής και τις τράπεζες για τους παρόχους υπηρεσιών VPN. Με αυτό το επίπεδο της υπηρεσίας, μπορείτε να περιμένετε ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας για τα δεδομένα περιήγησής σας.

Παρά το γεγονός ότι ενσωματωθεί με το πρόγραμμα περιήγησης Opera, έχω περάσει το τεστ IP διαρροής κάθε φορά. Η λειτουργικότητα φαινόταν σταθερή. Και η υπηρεσία που παρέχεται από SurfEasy περνάει πολλές δοκιμές ιδιωτικής ζωής.

VPN λειτουργεί SurfEasy

Ανακοπή– Σημειώστε ότι δεν VPN είναι 100% ασφαλής. κυκλοφορίας σας είναι ακόμα δρομολόγηση μέσω μιας εταιρείας (σε αυτή την περίπτωση, SurfEasy). Κάθε επιχείρηση μπορεί να πάει έξω από τις επιχειρήσεις ή να πάει απατεώνων. Εάν προσπαθείτε να αποφύγετε αμερικανική υπηρεσία παροχής Internet – τότε θα είναι απλά αντικαθιστώντας τη δυσπιστία της Comcast / Χάρτα με την εμπιστοσύνη του VPN σας. Εάν είστε ένας πολιτικός ακτιβιστής, όπου η εμπιστοσύνη είναι ζωής ή θανάτου κατάσταση, θα πρέπει να χρησιμοποιούν κάτι σαν Tor. Αυτό είναι ένα segue σε ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά Opera VPN, αλλά το σημείο παραμένει χρησιμοποιώντας ένα VPN δεν δημιουργεί άμεσα την ασφάλεια / προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε με την ευθυγράμμιση των κινήτρων της εταιρείας (δηλαδή, να πληρώνουν για τις εταιρείες που τη διατήρηση της ασφάλειας) και να είναι προληπτική. Στην περίπτωση του VPN Opera – είναι ουσιαστικά μια υπηρεσία μάρκετινγκ για SurfEasy VPN και το πρόγραμμα περιήγησης Opera. Εφ ‘όσον αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι λογικό, το κίνητρο της ιδιωτικής ζωής VPN έχει νόημα.

Τώρα – Opera VPN έχει πολλά σημαντικά ζητήματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι συνδεθείτε έναν τόνο των δεδομένων σχετικά με τη σύνδεσή σας (και απαιτούν περισσότερη εμπιστοσύνη ως επέκταση). Θα καλύψει ότι στο τμήμα μειονεκτήματα.

Αλλά το πακέτο εδώ είναι ότι χρησιμοποιούν πρότυπο κρυπτογράφησης βιομηχανίας και εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών προστασίας VPN.

Συμβατότητα

Τι καλό είναι ένα VPN, αν δεν κρατήσει την εξασφάλιση όπου και αν βρίσκεστε; VPN Opera είναι διαθέσιμη για όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των κινητών. Με αυτό τον τρόπο, αν είστε στο σπίτι, στη δουλειά ή τα ταξίδια, VPN σας θα σας προστατεύει.

Opera Pitch

Τώρα – χρειάζεται να χρησιμοποιούν ενεργά Opera, όπως το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αλλά, είναι μια ισχυρή εναλλακτική λύση στο Chrome. Αναμφισβήτητα, θα σας κάνει το Διαδίκτυο μια υπηρεσία με τη χρήση ενός μη Chrome πρόγραμμα περιήγησης (ανταγωνισμός FTW!). Ως ένα πρόγραμμα περιήγησης, δεν υπάρχει πραγματική «ρύθμιση» που απαιτείται. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε το πλαίσιο VPN.

Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχει Opera για υπολογιστές, προσφέρουν επίσης μια εφαρμογή για φορητές συσκευές. εφαρμογή της Opera για iOS και Android είναι ξεχωριστή από τις εφαρμογές περιήγησης τους, και παρέχει πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής που εκτείνονται σε άλλες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας.

Για πολλούς χρήστες κινητών, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των εφαρμογών για κινητά VPN Opera είναι ότι είναι το κλείδωμα τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο σε άλλες εφαρμογές που έχει αποκλειστεί στην περιοχή σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα περισσότερα κινητά VPNs δεν είναι απαραίτητα τόσο ασφαλή όσο φαίνονται . Ανεξάρτητα, είναι ακόμα ένα επιπλέον βήμα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προστατεύσετε τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας.

Τοποθεσία Αποκλεισμός

Για πολλούς χρήστες VPN, ιδιαίτερα εκείνους που ταξιδεύουν συχνά για δουλειά είτε για αναψυχή, η ικανότητα να προστατεύσει τη θέση σας είναι το πιο επιθυμητό χαρακτηριστικό ενός VPN. Όταν είστε σε θέση να κρύψουν την πραγματική θέση σας στο διαδίκτυο, είστε σε θέση να έχουν πρόσβαση ενδιαφέρον περιεχόμενο που διαφορετικά θα μπλοκαριστεί λόγω της γεωγραφικής θέσης σας. Με VPN Opera, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά σημεία του server σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί επίσης να έρθει σε πρακτικό στο γραφείο ή στην πανεπιστημιούπολη. Πολλές επιχειρήσεις firewalls ρίχνει ένα τόσο ευρύ δίχτυ που καταλήγουν κλείδωμα χρήσιμο και αβλαβείς ιστοσελίδες και εφαρμογές από τους υπαλλήλους ή τους μαθητές τους, όπως υπηρεσίες streaming μουσικής. Ενώ είναι απόλυτα κατανοητό γιατί μια επιχείρηση ή το σχολείο θα θέλετε να αποκλείσετε ορισμένες τοποθεσίες, μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος όταν είστε απλώς προσπαθεί να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ εργάζεστε.

Εδώ είμαι εγώ συνεχούς ροής αποκλεισμένο περιεχόμενο στον Καναδά με την Όπερα, ενώ είναι αποκλεισμένη στο Chrome.

Opera VPN Τοποθεσία

VPN Όπερας λειτουργεί σαν μια γοητεία για τις περισσότερες ιστοσελίδες και εφαρμογές που σας επιτρέπουν να φούστα από συγκεκριμένη τοποθεσία οδοφράγματα, αλλά δεν είναι αλάνθαστη. Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην αρένα streaming, Netflix, έχει γίνει ολοένα και πιο δύσκολο να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο εκτός του γεωγραφικού εντοπισμού σας με ένα VPN.

Ευκολία στη χρήση

Δεν παίρνει πολύ πιο εύκολο από ό, τι αυτό το VPN. Δεδομένου ότι είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησης, υπάρχει πολύ λίγο να κάνει για τον τελικό χρήστη, και που έχει συσταθεί είναι ένα αεράκι. Αφού κατεβάσετε Opera, πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης και γυρίστε το VPN για το τμήμα της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Από εκεί, μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις VPN σας με ένα κουμπί που βρίσκεται στη γραμμή εργασιών.

Opera VPN Όροι

Opera VPN Από

Το περιβάλλον είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στην πλοήγηση. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσετε κάποιες βασικές ρυθμίσεις, όπως τη θέση του τελικού σημείου, ή να επιτρέψει Opera για να βελτιστοποιήσει το τελικό σημείο για την απόδοση. Έξω από αυτό, Opera κάνει τα υπόλοιπα. Δεδομένου ότι δεν παίρνει καθόλου ευκολότερο από ό, τι την Όπερα VPN, αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες με περιορισμένες ανάγκες, ή εκείνους που μόλις αρχίζουν να καταλαβαίνουν VPNs.

Ταχύτητα

VPN Opera απέχει πολύ από τις ταχύτερα στη βιομηχανία – η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι τεχνικά τρέχει ένα πληρεξούσιο που παρέχονται από SurfEasy.

* Εκτός – λόγω αυτής της ρύθμισης, δεν ήμουν σε θέση να τρέξει τις ίδιες δοκιμές ταχύτητας που τρέχω με άλλα VPNs .

Θα παρατηρήσετε μια διαφορά στην ταχύτητα κατά τη σύγκριση του προγράμματος περιήγησης με το VPN σε αντίθεση με το VPN off. Όμως, οι περισσότεροι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι η μικρή πτώση στην ταχύτητα δεν είναι μια μεγάλη παγίδα, ειδικά αν έχετε μια γρήγορη σύνδεση στο internet. Αν η σύνδεσή σας προσφέρει ταχύτητες λήψης 50Mbps ή μεγαλύτερες, θα καταλάβετε καμία διαφορά σε όλα.

Στην πραγματικότητα, η ταχύτητα του VPN Opera είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί αυτό το επόμενο σημείο.

Τιμή

Είναι δύσκολο να νικήσει την τιμή για VPN Όπερας. Στην πραγματικότητα, είναι αδύνατο να νικήσει.

Είναι πραγματικά ελεύθερος.

Οι περισσότεροι κόστος VPN είναι γύρω στα 100 $ ανά έτος ή και περισσότερο. Αλλά, Opera προσφέρει VPN τους δωρεάν, ως μέρος του browser τους.

Opera VPN Pitch

Και σε αντίθεση με άλλα «δωρεάν» VPNs – είναι δεν υποστηρίζεται με τη διαφήμιση ή κακόβουλο λογισμικό. Είναι βασικά ένα επιχειρηματικό μοντέλο freemium για την αγορά του προγράμματος περιήγησης Opera και το SurfEasy VPN – μια υπηρεσία VPN πριμοδότηση για ολόκληρο το δίκτυό σας.

Opera SurfEasy Pitch

Από Opera προσφέρει δωρεάν VPN, εξαλείφει το φόβο της δέσμευσης ίσως αισθανθείτε όπως σας εξετάσει διάφορες επιλογές VPN σας. Αν διαπιστώσετε ότι αυτό το VPN δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, απλά προχωρήσουμε σε μια άλλη επιλογή. Πολλά από τα πιο δημοφιλή VPNs απαιτούν μια σύμβαση ενός έτους ή περισσότερο, και πολλά VPNs είναι πολύ πιο ακριβά σε μηνιαία βάση.

Πρόσθετες Παροχές

Λάβετε υπόψη ότι η όπερα δεν είναι απλά ένα VPN, αλλά ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web, καθώς και. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Opera συνεχίζει να αναπτύξουν κάποια αιχμή, φιλική προς το χρήστη χαρακτηριστικά. Opera προσφέρει ένα ενσωματωμένο ad-blocker, το οποίο εμποδίζει αποσπούν την προσοχή διαφήμιση προβολής, ενώ η βελτίωση χρόνους φόρτωσης της σελίδας.

Για τους χρήστες laptop, προσφέρει μια λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και μία ώρα. Περιλαμβάνει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων, καθώς και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από οποιοδήποτε από τα πιο γνωστά προγράμματα περιήγησης στο Web, όπως Chrome, Firefox ή Safari.

Όπερα VPN Μειονεκτήματα / Μειονεκτήματα

Opera προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες VPN, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το κάνουν δωρεάν. Όμως, δεν υπολείπονται σε μια σειρά περιοχές όπου άλλες περισσότερο ολοκληρωμένες λύσεις VPN υπερέχουν. Όπως μπορείτε να κάνετε ανασκόπηση Opera VPN σας, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε μερικά από τα θέματα αυτά στο μυαλό.

Δεν είναι πραγματικά ένα VPN

Εδώ είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο όταν πρόκειται για αυτή την υπηρεσία. VPN Opera δεν είναι ακριβώς ένα VPN.

Είναι περισσότερο σαν ένα διακομιστή μεσολάβησης.

Σίγουρα, παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε από ένα VPN, όταν πρόκειται να σας τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης , αλλά σταματάει εκεί. VPN Όπερας κρυπτογραφεί μόνο τα δεδομένα που είναι μεταδίδονται μεταξύ του web browser σας και το διαδίκτυο. Όμως, τα δεδομένα περιήγησής σας αντιπροσωπεύει μόνο ένα μέρος της χρήσης σας στο διαδίκτυο.

Σκεφτείτε το σαν το κλείδωμα τις πόρτες του σπιτιού σας, αλλά αφήνοντας τα παράθυρα ανοιχτά. Σίγουρα, η πόρτα παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας, αλλά εισβολείς μπορούν ακόμη να εισέλθουν μέσα από τα ξεκλείδωτη παράθυρα, αν επέλεξε να.

Η έλλειψη ολοκληρωμένης ασφάλειας μπορεί να είναι ιδιαίτερα προβληματική για τους χρήστες που ασχολούνται με peer to peer ανταλλαγή, chat, ή οποιοδήποτε internet-συνδεδεμένο λογισμικού … ή ακόμα και ανοικτή σύνδεση με ένα πρόγραμμα περιήγησης μη Opera. Από Opera προστατεύει μόνο τα δεδομένα περιήγησης, οι πληροφορίες που είναι να μοιράζονται εφαρμογές μη-Opera είναι έξω στο ύπαιθρο.

Για πολλούς ανθρώπους σχετικά με τις διάφορες υπηρεσίες VPN, αυτό μπορεί να είναι ένας διακόπτης διαπραγμάτευσης. Άλλες, πιο ολοκληρωμένες λύσεις VPN την προστασία των δεδομένων περιήγησής σας, εκτός από όλα τα άλλα δεδομένα του υπολογιστή σας παράγει από άλλες εφαρμογές.

Για παράδειγμα, οι περισσότερες ολοκληρωμένες υπηρεσίες VPN παρέχουν μια αυτόνομη εφαρμογή που λειτουργεί μια πραγματική εφαρμογή μεσάζων μεταξύ της κυκλοφορίας του Διαδικτύου και ISP σας.

ExpressVPN Επιλέξτε Τοποθεσία

Στην πραγματικότητα, μερικοί όπως ExpressVPN έχουν ενσωματωμένο διακόπτη kill που σταματά το σύνολο της κίνησης στο Διαδίκτυο, αν το VPN παίρνει απενεργοποιημένο.

περιορισμένη Προσαρμογή

Πολλοί χρήστες θα αγαπήσουν την ευκολία χρήσης του VPN Όπερας. Όμως, οι πιο έμπειροι χρήστες VPN θα θρηνεί έλλειψη περιθώρια για προσαρμογή. Πιο συγκεκριμένα, είστε μόνο σε θέση να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές ως τελικό σημείο.

Opera VPN Τοποθεσίες

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσετε καταληκτικό σημείο τους είτε για τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σιγκαπούρη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτές οι επιλογές θα κάνει το κόλπο. Ωστόσο, άλλες υπηρεσίες VPN προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων επιλογών.

Για παράδειγμα, υπηρεσίες όπως ExpressVPN και PureVPN προσφέρουν εκατοντάδες χώρες και χιλιάδες επιλογές του server της πόλης σε όλες τις ηπείρους για να έχουν το ακριβές δρομολόγιο που χρειάζεστε.

Όροι χρήσης

Opera βασίζεται στη Νορβηγία, μια χώρα που προστατεύει και διατηρεί προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο με τη νομοθεσία που είναι ευνοϊκές για τους χρήστες. Δυστυχώς, SurfEasy, η υπηρεσία VPN που απέκτησε Όπερα και τις εξουσίες VPN με βρίσκεται στον Καναδά.

Ο λόγος για τον οποίο αυτό μπορεί να είναι ατυχές είναι ότι η ιδιότητα του μέλους του Καναδά στην Fives μάτια Συμμαχία. Αυτή η ομάδα είναι μια συμμαχία νοημοσύνη αποτελείται από τον Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Σύμφωνα με τα έγγραφα που απελευθερώνονται από τις διαρροές Σνόουντεν το 2013, το Five μάτια Συμμαχία εμπλέκεται σε κατασκοπεία σε ένα άλλο πολιτών. Με την κατασκοπεία σε έναν πολίτη του άλλου, αυτό επιτρέπει στις χώρες αυτές να παρακάμψουν τους αυστηρούς κανονισμούς που απαγορεύουν την κατασκοπεία σε κάτοικο των πολιτών μιας χώρας.

Ανάλογα με το πόσο μετοχών που έχουν τεθεί σε αυτά τα έγγραφα που διέρρευσαν, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς. Μετά από όλα, συζητάμε για το θέμα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η όπερα πουλήθηκε πέρυσι σε ένα κινεζικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων για $ 600. Η Κίνα δεν είναι γνωστό ότι έχει το πιο εξαιρετικό ιστορικό, όταν πρόκειται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο. Αλλά, Opera ισχυρίζεται ότι, παρά την πώληση, συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς της Νορβηγίας. Ισχυρίζονται επίσης ότι η υπηρεσία SurfEasy VPN συνεχίζει να λειτουργεί υπό τη διακυβέρνηση του Καναδά.

Όπως ανέφερα στο τμήμα ασφαλείας νωρίτερα – το βασικό μέρος οποιασδήποτε VPN είναι η εμπιστοσύνη. Αν δεν εμπιστεύεστε VPN σας, τότε δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους. Opera ενσωματωμένο VPN μπορεί να είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση ή / και γρήγορη χρήση. Αλλά αν είστε συνεχώς μεταδίδει τα προσωπικά δεδομένα, τότε θα θέλετε να ρίξετε μια σκληρή ματιά στο πόσο εγκατάσταση Opera είναι κατάλληλο για τη χρήση σας.

ανησυχίες για την ασφάλεια

Opera υποστηρίζει τη λειτουργία μιας υπηρεσίας χωρίς log, που σημαίνει ότι θα κρατήσει κανένα αρχείο των διαβιβάσεων δεδομένων των πελατών τους. Όμως, η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής τους είναι γεμάτη με όλα τα είδη της γλώσσας που φαίνεται να έρχεται αντιφατικό σε αυτό. Ευτυχώς για τον χρήστη, πολιτική απορρήτου και τους όρους της υπηρεσίας της Opera είναι εύκολο να διαβάσει και να καταλάβει. Έτσι, δεν πρέπει να έχετε πάρα πολύ πρόβλημα κατανόηση τι ακριβώς προστασίες προσφορές VPN Opera και αν είναι ένα αγαθό κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Σύμφωνα με πολλές αναφορές, κάνουν log πάντα, από διευθύνσεις IP στο εύρος ζώνης. Μερικά από ότι είναι πιθανό να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της χρήσης για την ελεύθερη βαθμίδα τους με τους χρήστες premium SurfEasy – αλλά είναι καταγραφή ή τον άλλο τρόπο.

Επιπλέον, είχα συνεπής προβλήματα με το Opera δώσω. Αυτό μπορεί να είναι αποσπασματικά, αλλά ήταν αποθαρρυντικό ότι η κίνηση μου κράτησε ρέει ακόμη και όταν το VPN δεν ήταν ενεργή.

Opera VPN Αποσύνδεση

Μόνο μια μικρή μειοψηφία των χρηστών VPN χρησιμοποιούν την υπηρεσία με τρόπο που παραβιάζει το νόμο. Όμως, ο σκοπός του VPN είναι να σας παρέχουμε πλήρη ασφάλεια. Έτσι, ό, τι τρέχει αντιφατική με την αποστολή να νικήσει τον σκοπό του VPN συνολικά.

Opera VPN Συμπέρασμα

VPN Opera σας παρέχει την προστασία περιήγησης που θα περίμενε κανείς από οποιοδήποτε από τα πιο ακριβά τις υπηρεσίες VPN. Είναι εύκολο στη χρήση, διαθέσιμο για κάθε μεγάλη λειτουργικό σύστημα και συσκευή, και δεδομένου ότι είναι ενσωματωμένη δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης Opera, είναι μια πραγματική «που και να το ξεχάσετε» λύση. Ίσως το καλύτερο από όλα, είναι εντελώς δωρεάν. Αν ψάχνετε για ένα VPN με λίγα για να μην το κόστος που συνδέεται με αυτό, είναι δύσκολο να νικήσει αυτό το ένα.

Πού Opera υπολείπεται είναι με την παροχή μόνο την ασφάλεια για τα δεδομένα περιήγησής σας. Θα εξακολουθούν να έχουν κάποια στοιχεία που δεν είναι ασφαλισμένο. Μπορείτε, επίσης, δεν θα έχετε πολλές επιλογές για παραμετροποίηση. Για το λόγο αυτό, δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή, αν ψάχνετε για μια συνολική λύση VPN που κρατά κάθε κομμάτι των δεδομένων σας ασφαλή.

Αν ψάχνετε για μια πιο ολοκληρωμένη VPN, να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω ExpressVPN ή PureVPN. Επίσης, σε σύγκριση PureVPN μεExpressVPN εδώ .

Opera VPN Download
Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

TemplateMonster INT

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest

Laptop Netbook σε απίστευτες τιμέςΑγορά τώρα