5 Συμβουλές για την αποστολή φαξ από το διαδίκτυο

Η ικανότητα να είναι παραγωγικοί από οπουδήποτε στον κόσμο οφείλεται στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου δυνατότητες. Δεν είναι πλέον έχετε να πάτε στο γραφείο για να είναι αποτελεσματική, όπως μπορείτε να εργαστείτε από οπουδήποτε, αρκεί να έχετε το διαδίκτυο. Το διαδίκτυο επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν σε όλο τον κόσμο και σε διάφορες μορφές. Είτε είστε φιλοξενεί μια κλήση συνδιάσκεψης, αποστέλλοντας επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή στέλνοντας κάτι μέσω fax στο διαδίκτυο , το διαδίκτυο καθιστά την επιχειρηματική δραστηριότητα και να είναι παραγωγικοί πιο εύκολη από ποτέ. Εάν είστε νέοι να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με έναν τρόπο που είναι μη-παραδοσιακές, όπως η αποστολή φαξ απευθείας σύνδεση, αυτό το άρθρο θα παράσχει μερικές συμβουλές που θα είναι χρήσιμο να σας όπως μπορείτε να μάθετε αυτό το νέο τρόπο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

1  Αναζήτηση στο διαδίκτυο για μια δωρεάν υπηρεσία φαξ.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που παρέχουν δωρεάν υπηρεσία φαξ μέσω του διαδικτύου. Πριν ξεκινήσετε, να είστε βέβαιος να ερευνήσει πόσα φαξ μπορείτε να στείλετε σε μια στιγμή. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να κάνετε μια μικρή επένδυση για να στείλετε με φαξ ένα μεγάλο σύνολο των εγγράφων. Η τιμή για να γίνει αυτό θα εξακολουθεί να είναι φθηνότερη από ό, τι πληρώνουν για μια συσκευή φαξ και φαξ με αυτόν τον τρόπο. Εάν η υπηρεσία φαξ είναι δωρεάν, θα παρατηρήσετε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις στο site για να βοηθήσει να πληρώσει για την υπηρεσία. Οι διαφημίσεις είναι αυτό που κάνει η υπηρεσία δωρεάν στη χρήση, ώστε να προσπαθήσουμε να μην ενοχλούνται.

2  Λήψη φαξ.

Υπάρχουν, επίσης, υπηρεσίες στο διαδίκτυο που θα σας επιτρέψει να λάβετε φαξ χωρίς τη χρήση ενός μηχανήματος φαξ. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αριθμό τοπικών 800 και έχουν το φαξ αποστέλλονται απευθείας στο λογαριασμό του email σας. Οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι δεν έχετε ένα πρότυπο μηχάνημα φαξ και μπορείτε να αποθηκεύσετε το κόστος εκτύπωσης μόνο κατά την εκτύπωση των φαξ που πρέπει να έχετε αντίγραφα του. Οι άλλοι μπορούν να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

 

3  Αποστολή φαξ με το Gmail.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να στείλετε ένα φαξ με ασφαλή τρόπο μόνο με τη χρήση του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας; Η δυνατότητα να στείλετε ένα φαξ μέσω του Gmail είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τις σχετικές πληροφορίες στους πελάτες ή να λαμβάνει πληροφορίες μέσω του διαδικτύου σε λίγα δευτερόλεπτα. Αποστολή φαξ μέσω του διαδικτύου είναι γρήγορη και θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο. Δεν υπάρχουν άλλα στέκεται γύρω από τη συσκευή φαξ ενώ περιμένετε για τη γραμμή για να συνδεθείτε. Αποστολή φαξ σε απευθείας σύνδεση κάνει μια συσκευή φαξ φαίνονται τόσο πρωτόγονα στις μέρες μας.

4  φαξ από το smartphone σας.

Αν εσείς ή οι υπάλληλοί σας ταξιδεύουν συχνά για τη δουλειά, αλλά διαπιστώνουν ότι έχετε ανάγκη από ένα μηχάνημα φαξ, ενώ στο δρόμο, δεν στενοχωριέμαι. Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές που επιτρέπουν σε σας για να στείλετε ένα φαξ μέσω του smartphone σας. Απλά ρίξτε μια φωτογραφία του εγγράφου που θέλετε να στείλετε με φαξ και η εφαρμογή θα το μετατρέψει σε ένα pdf που μπορούν να αποσταλούν μέσω φαξ μέσω του app. Αν σκοπεύετε να στείλετε πολλαπλά φαξ, θα θέλετε να κάνετε την έρευνά σας για να βρείτε την εφαρμογή που είναι ο πιο αποδοτικός.

5  Δημιουργήστε πρότυπα φαξ.

Αν φαξ σε μεγάλο βαθμό, θα θέλουν να έχουν ένα πρότυπο του φύλλου κάλυψης σας άμεσα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Ευτυχώς, με φαξ στο διαδίκτυο, μπορείτε να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πρότυπο συνοδευτική επιστολή σας. Να είστε βέβαιος να περιλάβει το φύλλο κάλυψης του αριθμού των σελίδων που θα φαξ.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest