Πώς ξέρετε αν το SEO στήν Ιστοσελίδα σας Λειτουργεί

Εδώ είναι το πώς μπορείτε να ελέγξετε αν ιστοσελίδα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης σας (SEO) λειτουργεί

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ σε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Παρόλο που η Google έχει πάνω από 200 παράγοντες που καθορίζουν την κατάταξη αναζήτησης, που ως επί το πλείστον πρέπει να θυμάστε να οικοδομήσουμε μια μοναδική ιστοσελίδα που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για σαφώς καθορισμένες κοινό στο οποίο απευθύνεται. Εδώ είναι οι τρόποι για να καθοριστεί εάν οι στρατηγικές SEO σας λειτουργεί.

Μέτρηση της επιτυχίας SEO

SEO δεν είναι ένα one-size-γεμίσματα-όλο τον τύπο της επιστήμης. Με άλλα λόγια, ό, τι λειτουργεί για ένα δικτυακό τόπο, δεν μπορεί να λειτουργήσει για ένα άλλο. Οι περισσότερες  υπηρεσίες SEO εμπειρογνωμόνων  χρησιμοποιούν τα εργαλεία και τις μετρήσεις για να διαπιστώσετε αν έχετε εφαρμόσει αποτελεσματικές στρατηγικές SEO, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσέγγισή σας. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι SEO δεν εγγυάται υψηλές βαθμολογίες αναζήτησης, απλώς αυξάνει τις πιθανότητες.

Για τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, απαιτούνται αρκετοί μήνες για SEO για να κλωτσήσει και να επιτευχθεί ο στόχος της προβολής της μηχανής αναζήτησης. Ένας άλλος βασικός παράγοντας που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως το μοναδικό site σας. Αν υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες όπως η δική σας, τότε οι πιθανότητες να νικήσουμε αυτές τις τοποθεσίες στις ταξινομήσεις αναζήτησης μειωμένη. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίζουν από το πλήθος είναι να στηρίξει το περιεχόμενο σε πολύ μοναδικές φράσεις-κλειδιά που έχασε τους ανταγωνιστές σας. Εάν είστε η μόνη επιχείρηση στην πόλη σας προσφέρει τον τύπο των θέσεων, τότε είναι πολύ συμφέρουσα για να χρησιμοποιήσετε το όνομα της πόλης σας ως λέξη-κλειδί.

 

Η πιο σημαντική μέτρηση για τη μελέτη της αποτελεσματικότητας των λέξεων-κλειδιών σας περιλαμβάνει τον αριθμό των επισκεπτών, κυρίως από περιοχές-στόχους σας. Ένα άλλο βασικό μετρικό είναι το ποσοστό εγκατάλειψης, το οποίο σας λέει ποιο είναι το ποσοστό των επισκεπτών σας αφήσει το site σας μετά την προβολή μιας σελίδας. Θερμικούς χάρτες, τα οποία είναι εργαλεία λογισμικού που μετρούν ποια τμήματα των ιστοσελίδων πάρει την περισσότερη προσοχή, δείχνουν πόσο καλά είναι κατασκευασμένο SEO σας. Μελετώντας αυτά τα analytics θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσει σας ιστοσελίδες σας και το περιεχόμενο, με βάση το τι λειτουργεί και τι δεν είναι.

Διάγνωση SEO Θέματα

Έμπειροι ψηφιακή έμποροι χρησιμοποιούν το λογισμικό ελέγχου SEO για να αναλύσει όλα τα τεχνικά ελαττώματα ως προς το περιεχόμενο και τον κωδικό σας. Μερικά από τα  πιο συνηθισμένα λάθη SEO  περιλαμβάνουν:

  • διπλό περιεχόμενο
  • έλλειψη meta περιγραφή
  • σπασμένα ή άσχετο συνδέσεις
  • λείπει alt χαρακτηριστικά για τις εικόνες
  • σφάλματα σελίδας
  • ακατάλληλη πλοήγησης
  • σχεδιασμού ιστοσελίδων που δεν είναι φιλικός προς κινητά
  • διπλό περιεχόμενο
  • χαμηλό αριθμό λέξεων

Μια πρόσφατη μελέτη από Semrush διαπίστωσε ότι το πιο κοινό πρόβλημα SEO ήταν  το διπλό περιεχόμενο , το οποίο εμπόδισε τα μισά από τα sites που συμμετείχαν στην έρευνα. Όταν το Google βρίσκει ένα σημαντικό κομμάτι περιεχομένου που ταιριάζει ή είναι παρόμοιο με το περιεχόμενο σε άλλους δικτυακούς τόπους, δεν μπορεί να τιμωρήσει την κατάταξη αναζήτησης του site. Παρόλο που δεν μπορεί να τιμωρηθεί για το διπλό περιεχόμενο στο δικό σας site, το Google συνοφρυώματα σίγουρα μετά από περιεχόμενο που έχει αντιγραφεί ή να ξύνεται από άλλους δικτυακούς τόπους.

Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι η έλλειψη μετα-περιγραφές, το οποίο πείτε τα bots αναζήτησης τι ιστοσελίδας σας είναι περίπου. Ενώ εσείς δεν χρειάζεται να περιλαμβάνουν αυτές τις περιγραφές, σίγουρα συμβάλει στην αποσαφήνιση των λέξεων-κλειδιών. Το περιεχόμενο της σελίδας θα πρέπει να κατασκευαστεί για τις σχετικές λέξεις-κλειδιά που αντιστοιχούν με το θέμα της ιστοσελίδας σας. Αν το site σας προσπαθεί να είναι «όλα τα πράγματα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου,» η Google θα μπορούσε να πάρει ύποπτη ότι είστε εισβολή μοναδική θέση τους. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις σας είναι σχετικές με το θέμα του δικτυακού σας τόπου. Εναλλαγή δεσμούς με τυχαίες περιοχές που δεν έχουν καμία σχέση με το site σας μπορεί να τραβήξει κυρώσεις.

Ψηφιακή έμποροι μελετήσει το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το δικτυακό σας τόπο και να καθορίσει ποιες περιοχές χρειάζονται βελτίωση. Πολλές φορές μπορεί απλά να είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε βαθύτερη έρευνα για λιγότερο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. «Εστιατόρια του Λονδίνου», για παράδειγμα, δεν πρόκειται να λειτουργήσει ως μια φράση-κλειδί από μόνη της, γιατί σας βάζει σε ανταγωνισμό με πάρα πολλά άλλα ιδρύματα. Εάν προσθέσετε ένα μοναδικό επίθετο που περιγράφει τη θέση σας, τότε έχετε μια καλή ευκαιρία να πάρει υψηλές βαθμολογίες για τις λέξεις-κλειδιά.

Κάνοντας Όλα SEO γνώσεις σας μαζί

SEO είναι απλώς ένα από τα στοιχεία του ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορεί να φέρει την κυκλοφορία στην περιοχή σας. Ο συνδυασμός των  SEO, social media και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  μπορεί να προσφέρει μια ισχυρή ώθηση στην κυκλοφορία. Μπορείτε να επιταχύνουν την παραγωγή μολύβδου, ακόμη περισσότερο, με τη χρήση pay-per-click (PPC) διαφημιστικές καμπάνιες σε μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα. Ενώ η δημιουργία περιεχομένου και SEO να πάρει αρκετούς μήνες για την ανάπτυξη, η ΔΕΗ διαφημίσεις μπορεί να βάλει το μήνυμά σας μπροστά από ένα ευρύ κοινό αμέσως.

Μέγάλη Προσφορά

Μπορείτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας SEO πάρα πολύ με την επίσκεψη ιστοσελίδες όπως το  Moz  και  Search Engine Land . Αυτές οι περιοχές θα βοηθήσει σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις αλγοριθμική της Google που καθορίζουν την κατάταξη αναζήτησης.

Υπάρχουν πολλές σημασιολογικές και τεχνικά ζητήματα που πρέπει να γνωρίζει, όταν πρόκειται για SEO. Αλλά αν κρατήσει το site σας καλά δομημένη, τότε το κύριο ζήτημα που πρέπει να επικεντρωθώ είναι αποτελεσματικό περιεχόμενο. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν την τάση να ανταμείψουν τις περιοχές που ακολουθούν το όραμά τους, που είναι να συνδέσει τους χρήστες με την ακριβή τύπο του περιεχομένου που ψάχνουν για όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest