Δυναμική Λειτουργία Κλειδώματος των Windows 10 στα Windows 7 / 8.1

Με τα Windows 10 Δημιουργοί Update, Microsoft εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Dynamic Lock. Η λειτουργία Dynamic κλειδώματος σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα Windows 10 για να κλειδώνει αυτόματα τον υπολογιστή όταν τα πόδια από αυτό.

Τι είναι η δυναμική λειτουργία κλειδώματος στα Windows 10;

Η νέα λειτουργία κλειδώματος απαιτεί να συνδέσετε ένα τηλέφωνο με τα Windows 10 υπολογιστή μέσω Bluetooth και κλειδώνει τον υπολογιστή σας όταν απομακρύνετε το τηλέφωνο Bluetooth γύρω από τον υπολογιστή για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Η λειτουργία Dynamic Lock δεν είναι σίγουρα μια εναλλακτική λύση για το κλασικό λογότυπο των Windows + L συντόμευση πληκτρολογίου, το οποίο όταν χρησιμοποιείται, κλειδώνει αμέσως τον υπολογιστή. Αλλά η λειτουργία Dynamic Lock είναι για χρήστες που συχνά ξεχνάμε να κλειδώσει τους υπολογιστές τους, όταν ενίσχυση μακριά από τους υπολογιστές τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η λειτουργία Dynamic κλειδώματος εισάγεται με Δημιουργοί Ενημέρωση για τα Windows 10 (15031 ή παραπάνω). Έτσι, η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν για τους χρήστες που χρησιμοποιούν Επέτειος Update ή το προηγούμενο των Windows 10 χτίζει. Το χαρακτηριστικό, βέβαια, δεν είναι παρούσα σε προηγούμενα Windows 8 / 8.1 και Windows 7 λειτουργικά συστήματα.

 

Χρησιμοποιήστε μπλε Lock για να πάρει το χαρακτηριστικό Δυναμική κλειδώματος στα Windows 7 / 8.1

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows 7 ή Windows 8 / 8.1 για κάποιο λόγο και αρέσει η ιδέα πίσω από το νέο χαρακτηριστικό Dynamic Κλείδωμα των Windows 10, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι είναι δυνατό για να πάρει το χαρακτηριστικό Dynamic Κλείδωμα των Windows 10 σε Windows 7 και Windows 8 / 8.1, καθώς και.

Windows 7 και Windows 8 / 8.1 χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα δωρεάν εργαλείο που ονομάζεται μπλε Lock για να πάρει το χαρακτηριστικό Dynamic Κλείδωμα των Windows 10 σε Windows 7 και Windows8 / 8.1. Στην πραγματικότητα, το εργαλείο Μπλε κλειδαριά κυκλοφόρησε σχεδόν μια δεκαετία πριν. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, η λειτουργία Dynamic Lock είναι εμπνευσμένο από το παλιό λογισμικό Μπλε κλειδαριά.

πάρετε τα Windows 10 δυναμική κλειδώματος στα Windows 10 pic1

Το μπλε Lock εργαλείο χρησιμοποιεί ένα Bluetooth-αντιστοιχισμένο τηλέφωνο ώστε να κλειδώνει αυτόματα τα Windows 7/8 υπολογιστή σας όταν μετακινείστε μακριά από αυτό. Απλά πρέπει να συνδέσετε ένα τηλέφωνο με τον υπολογιστή σας για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Μπλε κλειδαριά.

Χρησιμοποιώντας Μπλε κλειδώματος για να κλειδώνει αυτόματα τον υπολογιστή σας όταν απομακρύνεστε από αυτό είναι αρκετά εύκολο. Εγκαταστήστε Μπλε κλειδαριά στον υπολογιστή σας, αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας με Windows PC μέσω Bluetooth , και στη συνέχεια να ρυθμίσετε το μπλε Lock. Μετά την έναρξη Μπλε κλειδαριά, απλά πρέπει να επιλέξετε το τηλέφωνό σας σε συνδυασμό μέσω Bluetooth, και στη συνέχεια να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του χρονικού ορίου.

Το βοηθητικό πρόγραμμα Μπλε κλειδαριά δεν είναι πλέον διαθέσιμο για να κατεβάσετε από τη σελίδα του προγραμματιστή. Έτσι, θα πρέπει να το κατεβάσετε από το Softpedia.

Μέγάλη Προσφορά

    Bluelock Download

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δυναμική Λειτουργία Κλειδώματος των Windows 10 στα Windows 7 / 8.1

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest