Εμφάνιση όλων των CPU cores στα Windows 10 για έλεγχο επιδόσεων

Δείτε πώς να εμφανίσετε την επίδοση όλων των cores του επεξεργαστή σας στη Διαχείριση Εργασιών (Task Manager) των Windows 10.

Αν θυμάστε, στο παράθυρο της Διαχείρισης Εργασιών (Task Manager) των Windows 7 είχατε τη δυνατότητα να δείτε την επίδοση όλων των cores του επεξεργαστή σας και έτσι είχατε μια πιο αναλυτική εικόνα για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται από το σύστημα τη δεδομένη στιγμή. Αυτό όμως άλλαξε λιγάκι στα Windows 10.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, στην καρτέλα Επιδόσεις (Performance) της Διαχείρισης Εργασιών εμφανίζεται πλέον η συνολική επίδοση των cores του επεξεργαστή αντί για τον καθένα ξεχωριστά. Αν και δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για τους περισσότερους, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε αυτή την εμφάνιση πολύ εύκολα.

Εμφάνιση επιδόσεων όλων των CPU cores στα Windows 10

Ανοίξτε τη Διαχείριση Εργασιών (Task Manager) στα Windows 10 και μεταβείτε στην καρτέλα Επιδόσεις (Performance). Πατήστε δεξί κλικ στο γράφημα και έπειτα πατήστε στην επιλογή Λογικοί επεξεργαστές (Logical processors) από το μενού Αλλαγή γραφήματος σε (Change graph to).

Εμφάνιση επιδόσεων όλων των CPU cores στα Windows 10

Αυτό ήταν! Πλέον, το γράφημα επιδόσεων του επεξεργαστή σας έχει αλλάξει και εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο οι επιδόσεις κάθε core ξεχωριστά.

Εμφάνιση επιδόσεων όλων των CPU cores στα Windows 10

Εσείς ποια προβολή προτιμάτε στο δικό σας υπολογιστή;

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest