Πώς να Προσθέσετε,Αφαιρέσετε Εφαρμογές και Προγράμματα στα Windows 10

Οι παλαιότερες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων Windows δεν κάνουν προσθέτοντας και αφαιρώντας τα προγράμματα τόσο εύκολο όσο ίσως θα πρέπει να έχουν. Αν ήξερε το δρόμο σας γύρω από τα Windows αρκετά καλά, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τη σωστή περιοχή για την άρση τους, αλλά πολλοί δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς τουλάχιστον να χρειάζεται να σταματήσουμε και να σκεφτούμε για ένα δεύτερο σχετικά με την κατεύθυνση που απαιτούνται για την το κεφάλι για να το πράξουν. Τα Windows 10 έχει λάβει ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας σκέψης έξω από αυτό και προσθέτοντας και αφαιρώντας τα προγράμματα είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να προσθέσετε προγράμματα και εφαρμογές στα Windows 10, αλλά αν θέλετε την πιο εύκολη επιλογή, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα τεχνικό, τότε θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το Windows Store, το οποίο είναι μια εφαρμογή από μόνη της. Θα βρείτε το κατάστημα των Windows που διατίθενται από το πεδίο αναζήτησης στη γραμμή εργασιών που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης του υπολογιστή σας. Απλά πληκτρολογήστε «Windows Store» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εφαρμογή «κατάστημα» που θα έχετε διαθέσιμα υπό την Best ενότητα αγώνα, όπως στο παρακάτω παράδειγμα. Θα παρατηρήσετε ότι λέει «Αξιόπιστες το Windows Store,» κάτω από την εισαγωγή του Store, και αυτό είναι σημαντικό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάποια έρευνα πριν από την εγκατάσταση μιας εφαρμογής από οποιαδήποτε θέση έξω από το Windows Store, όπως μια ιστοσελίδα που προσφέρει μια εφαρμογή για τα Windows, για παράδειγμα. Δεν είναι όλοι τους είναι σχεδόν τόσο αξιόπιστοι όσο το δικό της κατάστημα των Windows. Υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να αποτρέψει τα Windows 10 από επιτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών από το εξωτερικό στο Windows Store , αν θέλετε να διατηρήσετε την ασφάλεια στο μέγιστο και να εξαλείψει αυτό από το να γίνει ένα πρόβλημα.

Αντίθετα, όταν τα Windows 10 ήρθε για πρώτη φορά έξω, τόσο οι τοπικές λογαριασμούς χρηστών και οι λογαριασμοί της Microsoft τώρα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Store, οπότε δεν έχει σημασία ποιο τρόπο θα υπογραφεί στα Windows 10, το App Store θα είναι έτοιμο να σας επιτρέψει να κατεβάσετε τις εφαρμογές και τα προγράμματα της επιλογής σας. Ωστόσο, αν η ευκαιρία παράξενο προκύπτει όταν αυτό δεν συμβαίνει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια όλα γίνονται διαθέσιμες.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καταργήσετε μια εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα των Windows 10. Αν έχετε την εφαρμογή ή το πρόγραμμα διαθέσιμο από το μενού Έναρξη, τότε μπορείτε να το απεγκαταστήσετε από το μενού Έναρξη, πάρα πολύ. Για όλα τα άλλα, θα πρέπει να εμπλακούν στην εφαρμογή Ρυθμίσεις αντ ‘αυτού.

Για να ξεκινήσετε με την επιλογή μενού Έναρξη, μεταβείτε στο μενού Έναρξη> δεξί κλικ στο πλακίδιο της επιλογής σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Κατάργηση εγκατάστασης» από το μενού του πλακιδίου. Δεν είναι όλα τα πλακάκια σας δώσει τη δυνατότητα απεγκατάσταση το από εδώ, οπότε αν θέλετε να αφαιρέσετε περισσότερες εφαρμογές, μπορείτε να ακολουθήσετε την επόμενη μέθοδο αντ ‘αυτού.

Ο άλλος τρόπος για την εξάλειψη των εφαρμογών και των προγραμμάτων είναι από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για να φτάσετε εκεί, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού> Ρυθμίσεις ταχυτήτων Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο «Εφαρμογές» από την οθόνη Ρυθμίσεις των Windows.

Σημείωση: Πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 10, όπως οι δημιουργοί Ενημέρωση έχουν το εικονίδιο Εφαρμογές από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, αλλά παλαιότερες εκδόσεις δεν το κάνουν. Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση των Windows 10, όπως η ενημέρωση επέτειο, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο «Σύστημα» αντ ‘αυτού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Εφαρμογές και χαρακτηριστικά» σύνδεση από το αριστερό τμήμα του παραθύρου.

Αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο Εφαρμογές, ανοίγει αυτόματα στην ενότητα «Εφαρμογές και δυνατότητες», το οποίο είναι ό, τι θέλετε. Δείτε στη δεξιά πλευρά παράθυρο για την εφαρμογή που θα θέλατε αφαιρεθεί και στη συνέχεια κάντε κλικ σε αυτό μόνο μία φορά. Θα δείτε τώρα ένα νέο κουμπί διαθέσιμες κάτω από αυτό που ονομάζεται «Κατάργηση εγκατάστασης». Αυτό είναι το εισιτήριό σας για να πάρει αφαιρεθεί.

Οι εφαρμογές παίζουν σημαντικό ρόλο στη λήψη των Windows 10 που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οι εφαρμογές θα είναι πιθανώς γύρω για πολύ καιρό, και θα πρέπει να πάρει περισσότερες συσκευές στο μέλλον που περιλαμβάνουν εφαρμογές τους, καθώς και (ετοιμαστείτε να είναι σε θέση να ελέγξει τον καιρό από τους τοίχους της κουζίνας σας, ενώ είστε μαγείρεμα δείπνο και tablet πίνακες που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα πράγματα γύρω από το σπίτι, όπως το άνοιγμα των θυρών γκαράζ και ενεργοποίηση φώτων.) Αλλά δεν υπάρχει καμία χρήση διατηρώντας εφαρμογές εγκαθίστανται στους υπολογιστές σας, αν δεν είναι πλέον χρήση τους, ειδικά εάν έχετε ένα φορητό υπολογιστή. Κάθε εφαρμογή που εγκαθίσταται για το φορητό υπολογιστή, θα συμβάλει στην μπαταρία αποστράγγιση λίγο πιο γρήγορα από ό, τι θα είχα δεν ήταν εκεί, έτσι κρατώντας τη λίστα των εφαρμογών στον έλεγχο και την απεγκατάσταση τους, όταν δεν τα χρειάζεστε είναι πάντα η η καλύτερη εξάσκηση.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest