Η σειρά προϊόντων τις Bitdefender 2019

woo_en_728x90

Με νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Η Bitdefender ανακοίνωσε την διάθεση της νέας σειράς προϊόντων 2019 για οικιακούς χρήστες.

Συγκεκριμένα, η γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων για το 2019, περιλαμβάνει τα Bitdefender Internet Security 2019 και Antivirus Plus 2019, καθώς επίσης και τις ολοκληρωμένες σουίτες ασφάλειας Total Security Multi Device 2019 και Bitdefender Family Pack 2019.

Η τελευταία έκδοση των προϊόντων της Bitdefender περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεχνολογίες cloud όπως και αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για την εξάλειψη της απειλής των ransomware, η οποία εξαπλώνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς μεταξύ των οικιακών χρηστών.

Η προϊοντική σειρά Bitdefender 2019 παρουσιάζει επίσης το Wi-Fi Security Advisor, το οποίο αξιολογεί την ασφάλεια των δικτύων που οι χρήστες συνδέονται όταν μετακινούνται, όπως αυτά σε καταστήματα cafe, αεροδρόμια και hot-spots, καθώς επίσης ενημερώνει για τυχόν τρωτά σημεία.

Ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το Safepay με προστασία Wi-Fi Hotspot, το οποίο διασφαλίζει τις online συναλλαγές και διατηρεί τα πολύτιμα προσωπικά στοιχεία ασφαλή.

Η νέα προϊοντική σειρά λογισμικών ασφαλείας της Bitdefender, διαθέτει πλήρως εξελληνισμένο μενού, είναι συμβατή με Windows, Mac OSX και Android και θα την βρείτε διαθέσιμη στο παρακάτω Link

Εδώ: Bitdefender

Καλύτερη Προστασία.Καλύτερη Απόδοση. Εξαλείφει όλους τους ιούς με ένα κλικ

TemplateMonster INT

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest