Μεταχειρισμένα και Ανακατασκευασμένα

Λίγα λόγια για τα μεταχειρισμένα Laptop .

Όλοι θα αναρωτιέστε ,αξίζουν; θα αντέξει η θα χαλάσει; θα είναι γρήγορο ;

Ελάτε να ρίξετε μια ματιά και δεν θα χάσετε .

Στα τεχνικά όμως ,
-υπάρχουν στην αγορα φθηνά καινούρια laptop ;
-Ναι υπάρχουν .
-Πόσο κάνουν ;
-220-300 ευρώ
-Και γιατί να μην πάρω ένα τέτοιο που θα είναι και καινούριο ;

Ας ξεκαθαρήσουμε κάτι , τα καινούρια φθηνα Laptop ,είναι απλά φθηνά είναι απλά καινούρια . Δεν έχουν ούτε την ίδια ποιότητα κατασκευής όυτε τις ίδιες επιδόσεις .
Οι κατασκευαστές προκειμένου να δώσουν στον κόσμο φθηνό υλικό προέβησαν σε λύσεις του τύπου :  INTEL DUAL CORE N2840 (2.16 GHZ)  . Μα δεν είναι δυπήρηνο ; Φυσικά και είναι ,αλλά είναι celeron ,με 1mb L2 cache .
Και τα μεταχειρισμένα τότε τι είναι ;
Intel core i5 2ης ή 3ης γενιάς με 3ή4 mb L2 cache . Διπύρηνα ή τετραπύρηνα .

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ssd να βάλετε για να γίνει πιο γρήγορο ,το μηχάνημα είναι celeron … 

Ελάτε να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ,

 

Ανακατασκευασμένα (Refurbished) PC desktop και workstation υπολογιστές.

Λίγες πληροφορίες για του μεταχειριμένους υπολογιστές ?

Μεταχειρισμένο  pc είναι ένας υπολογιστής ο οποίος έχει δουλέψει 1-4 χρόνια και μετά επιστράφηκε στην εταιρεία Leasing για αντικατάσταση του με κάτι νεώτερο.

Τα μεταχειρισμένα pc που εμπορεύεται η Tech Point βρίσκονται σε κατάσταση καινούργιου υπολογιστή, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από έναν αντίστοιχο καινούργιο υπολογιστή, ενώ παράλληλα  έχουν πολύ ανταγωνισττική τιμή έως και 70% κάτω από την τιμή του καινούργιου.

Παράλληλα υπάρχουν τα Stock pc που είναι υπολογιστές που απλά ξέμειναν σε ένα ράφι και δεν πουλήθηκαν ποτέ ή ήταν εκθεσιακά κομμάτια .

Στο κατάστημα μας μπορείτε να δοκιμάσετε  τον υπολογιστή  ή το λάπτοπ που σας ενδιαφέρει πριν το αγοράσετε ώστε να δείτε από κοντά ότι οι υπολογιστές μας βρίσκονται πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου υπολογιστή.

Τέλος σε όλα τα προιόντα μας προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας  δώδεκα μηνών (12μηνών) ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατό

Pin It on Pinterest