Έφτασε το 1 δισ. Ενεργοί Χρήστες το μήνα για το WhatsApp

Το WhatsApp ανακοίνωσε πέρσι πως κατάφερε να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το μήνα. Η ανάπτυξη που παρουσιάζει η υπηρεσία είναι τεράστια, καθώς πλέον το ίδιο στατιστικό επιτυγχάνεται σε μία μόλις μέρα.
Οι ενεργοί χρήστες του WhatsApp ανέβηκαν από το 1 δισεκατομμύριο στο 1,3 δισ. το μήνα, ενώ από τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι πως σε καθημερινή βάση αποστέλλονται περί τα 55 δισεκατομμύρια μηνύματα, 4,5 δισεκατομμύρια φωτογραφίες και 1 εκατομμύριο videos.

GearBest.com INT

Στείλετε μηνύματα στους φίλους και την οικογένεια δωρεάν*. Το WhatsApp χρησιμοποιεί τη σύνδεση διαδικτύου του τηλεφώνου σας για να στείλει μηνύματα ώστε να αποφύγετε τις χρεώσεις των SMS.

Κρατηθείτε σε επαφή με ομάδες

Κρατήστε επαφή με ομάδες ατόμων που αξίζουν για εσάς, όπως οικογένεια ή συνάδελφοι. Με τις ομαδικές συνομιλίες, μπορείτε να μοιραστείτε μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο με έως 256 άτομα ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε την ομάδα σας, να βάλετε σε σιγή ή να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις, και άλλα πολλά.

Κρατήστε τη συνομιλία ενεργή

Με το WhatsApp στο διαδίκτυο και στον υπολογιστή, μπορείτε να συγχρονίζετε απρόσκοπτα όλες τις συνομιλίες σας στον υπολογιστή σας ώστε να συνομιλείτε με όποια συσκευή σας είναι πιο εύκολο. Λήψη εφαρμογής υπολογιστή ή επισκεφτείτε web.whatsapp.com για να ξεκινήσετε.
 

Μιλήστε ελεύθερα

Με τις φωνητικές κλήσεις, μπορείτε να μιλάτε με φίλους και οικογένεια δωρεάν*, ακόμα και αν βρίσκονται σε άλλη χώρα και με τις δωρεάν* βιντεοκλήσεις, μπορείτε να έχετε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο όταν η φωνή και το κείμενο δεν είναι αρκετά. Οι φωνητικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις WhatsApp χρησιμοποιούν τη σύνδεση διαδικτύου του τηλεφώνου σας αντί για το πρόγραμμα ομιλίας σας, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε για ακριβές χρεώσεις κλήσεων.
 

Εξ’ορισμού αφάλεια

Στο WhatsApp μοιράζεστε μερικές από τις πιο προσωπικές σας στιγμές, γι’αυτόν τον λόγο ενσωματώσαμε την κρυπτογράφηση στις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής μας. Όταν τα μηνύματα και οι κλήσεις σας κρυπτογραφούνται είναι ασφαλή ώστε μόνο εσείς και το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε να μπορείτε να τα διαβάσετε ή τα ακούσετε και κανένας άλλος, ούτε το WhatsApp.
 
WhatsApp

Μοιραστείτε στιγμές που αξίζουν

Στείλτε φωτογραφίες και βίντεο στο WhatsApp άμεσα. Μπορείτε να συλλαμβάνεται στιγμές που για σας αξίζουν με την ενσωματωμένη κάμερα. Με το WhatsApp, φωτογραφίες και βίντεο στέλνονται γρήγορα ακόμα και με αργή σύνδεση.
 

Η αποστολή εγγράφων έγινε εύκολη υπόθεση

Στείλτε PDF, έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλά ακόμα χωρίς την καθυστέρηση των email ή των εφαρμογών μεταφοράς δεδομένων. Μπορείτε να στέλνετε έγγραφα μέχρι 100 MB, οπότε είναι εύκολο να μεταφέρετε αυτό που χρειάζεστε σε αυτόν που το χρειάζεται.
 
 
Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest