Οι καλύτερες εναλλακτικές του Kickass Torrent ιστοσελίδες

Οι περισσότερες torrent ιστοσελίδες και μηχανές αναζήτησης torrentsκρατιούνται online με τα χίλια ζόρια χάρη σε διάφορα «παραθυράκια» και σε μερικές νόμιμες περιοχές που επιτρέπουν ακόμα τη χρήση τους. Δυστυχώς, και τα δύο μπορούν να καταστραφούν από μέρα σε μέρα. Πολλές μεγάλες torrent ιστοσελίδες έχουν κλείσει τα τελευταία χρόνια και μια από τις μεγαλύτερες ήταν και το Kickass Torrents, όπου ο ιδρυτής της ιστοσελίδας συλλήφθηκε στα μέσα του 2016 από την Αμερικανική κυβέρνηση και η ιστοσελίδα λίγο αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με εκατομμύρια torrents και χρήστες. Ευτυχώς για τους χρήστες, οι torrent ιστοσελίδες είναι ανθεκτικές και όταν μια πέφτει, άλλες δύο φυτρώνουν από το πουθενά και παίρνουν την θέση της. Μπορεί οι χρήστες να δυσκολεύονται να συνηθίσουν τις νέες αντικαταστάτριες σελίδες και να μην βρίσκονται με τις ίδιες κοινότητες, αλλά προσαρμόζονται και χτίζουν καινούργιες. Με το αρχικό Kickass Torrents να έχει φύγει, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις καλύτερες torrent ιστοσελίδες για να κατεβάζεις δωρεάν ταινίες, σειρές, βιβλία, προγράμματα, μουσική και πολλά ακόμα.

Προτού κατεβάσεις torrents: Adblock και VPNs

Το να σερφάρεις στο διαδίκτυο χωρίς VPN είναι αρκετά επικίνδυνο. Όχι μόνο στέλνεις μια σειρά από προσωπικά δεδομένα σε servers σε όλο τον κόσμο, αλλά κάθε request που γίνεται από κάθε σελίδα στέλνει τη διεύθυνση της IP σου και από εκεί τα προσωπικά σου δεδομένα μπορούν να βρεθούν εύκολα και γρήγορα (συμπεριλαμβανομένων της ταυτότητας σου αλλά και της τοποθεσίας σου). Τα ISPs μπορούν να αποθηκεύουν τα προσωπικά σου δεδομένα και να τα μοιράζονται με τρίτους χωρίς τη προηγούμενη έγκριση σου. Σε κάποιες χώρες μάλιστα, πολλές υπηρεσίες έχουν το νόμιμο δικαίωμα για να συλλέγουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Κάτι το οποίο βάζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σου σε κίνδυνο. Όταν κατεβάζεις torrents σε με μη ασφαλείς συνδέσεις, ουσιαστικά στέλνεις πρόσκληση στα κράτη για να σε ελέγξουν. Σε αρκετές χώρες, είναι πολύ εύκολο να λάβεις ποινικές διώξεις και μεγάλα πρόστιμα για τη λήψη torrent αρχείων. Άλλωστε, μη γελιέσαι, όσο πιο πολλά torrent αρχεία κατεβάζεις, τόσο πιο πολλά δεδομένα στέλνεις και όλες οι λήψεις που έχεις πραγματοποιήσει μπορούν μια μέρα να χρησιμοποιηθούν [νομικά] εναντίον σου. Τα VPNs υπερασπίζονται προσεκτικά όλα τα παραπάνω ζητήματα και κρατούν τα προσωπικά σου δεδομένα και την τοποθεσία σου ασφαλή αφού κρυπτογραφούν οποιαδήποτε κίνηση κάνεις στο σύστημα σου προτού φύγει από τον υπολογιστή σου. Με τη χρήση VPN υπηρεσιών κρατάς τόσο την ιδιωτικότητα σου όσο και την ασφάλεια σου υπό έλεγχο και μπορείς να σερφάρεις το διαδίκτυο ασφαλέστερα. Περισσότερα για τα VPN μπορείς να διαβάσεις σε προηγούμενα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στο Tsouk.gr. Οι διαφημίσεις είναι άλλο ένα πρόβλημα με τις torrent ιστοσελίδες. Σε αντίθεση με ιστοσελίδες όπως το HiTechGR.ml, το μεγαλύτερο ποσοστό των torrent ιστοσελίδων περιλαμβάνουν pop-up διαφημίσεις, flashing banners, ψεύτικα διαφημιστικά, pop-unders κ.α. Οι περισσότερες διαφημιστικές υπηρεσίες συνήθως προσθέτουν ιούς στα αρχεία που κατεβάζεις από τις διαφημίσεις τους, οπότε με τη χρήση μιας καλής adblock υπηρεσίας θα αποτρέψεις την εμφάνιση πολλών από αυτών των διαφημίσεων Το να κατεβάζεις torrent περιεχόμενο από torrent ιστοσελίδες και να παρακολουθείς ταινίες και σειρές που δεν παρέχονται από νόμιμες υπηρεσίες όπως το Netflix είναι παράνομο και σε αρκετές χώρες και περιπτώσεις μπορείς να φας μεγάλα πρόστιμα γι ‘αυτό. Το HiTechGR.ml δε φέρει ουδέν ευθύνη για τη χρήση που θα κάνεις με αυτές τις ιστοσελίδες ή τα περιεχόμενα τους.

Οι καλύτερες εναλλακτικές του Kickass Torrents – Γενικές torrent ιστοσελίδες

The-Pirate-Bay Αν και το αρχικό Kickass Torrents εξαφανίστηκε από το καλοκαίρι του 2016, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από torrent ιστοσελίδες οι οποίες υπόσχονται να καλύψουν το κενό του. The Pirate Bay – Αλλιώς γνωστό και ως «το πιο ανθεκτικό BitTorrent site του γαλαξία», το The Pirate Bay παραμένει μέχρι και σήμερα ανοιχτό παρά τις εκατοντάδες προσπάθειες που έχουν γίνει για να το κλείσουν. Η ιστοσελίδα έχει αλλάξει αρκετά domain names μέχρι σήμερα για να καταφέρει να παραμείνει ενεργή και παρέχει περιεχόμενο που θα καλύψει εκατομμύρια χρήστες για μουσική, βίντεο, προγράμματα, ταινίες, σειρές, παιχνίδια κ.α. RARBG.to – Με τα εκατοντάδες κλεισίματα του The Pirate Bay και του Kickass Torrents, το RARBG κατάφερε να βγάλει το όνομα του προς τα έξω και να γίνει μια από τις αγαπημένες μας torrent ιστοσελίδες με αξιόλογο και ενημερωμένο περιεχόμενο. YTS.ag – Παλαιότερα γνωστό ως Yify, το YTS.ag παρέχει τις πιο υψηλής ποιότητας ταινίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς να «ζυγίζουν» αρχεία τους πολλά GB. Για την ακρίβεια, το YTS παρέχει τις περισσότερες και καλύτερες Blu-Ray ταινίες σε ιστοσελίδες όπως το Pirate Bay και KATcr. KATcr – Λίγο καιρό αφότου έκλεισε το Kickass Torrents, το αρχικό προσωπικό της ιστοσελίδας ανασυγκροτήθηκε και επέστρεψε με ένα backup σχέδιο. Το Katcr.co γεννήθηκε, μια ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί κανονικά, με παρόμοιο σχεδιασμό και φρέσκια βάση δεδομένων, που σημαίνει πως όλα τα παλιά torrent αρχεία έχουν ξανά ανέβει από τους αρχικούς torrent χρήστες που τα ανέβασαν εξ ‘αρχής. Limetorrents.cc – Άλλη μια ιστοσελίδα η οποία ξεκίνησε να γίνεται γρήγορα γνωστή μετά το κλείσιμο του Kickass Torrents είναι και το limetorrents.cc η οποία παρέχει αξιόλογο περιεχόμενο με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες σειρών, ταινιών και παιχνιδιών.

Εναλλακτικές του Kickass Torrents για να βλέπεις online ταινίες και σειρές

online ταινίες   Αν δεν είσαι λάτρης των torrents και η διαδικασία σου φαίνεται βουνό, τότε θα χαρείς να μάθεις πως υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παρακολουθείς δωρεάν online ταινίες και σειρές. Οι παρακάτω εναλλακτικές – οι περισσότερες τουλάχιστον – είναι διαθέσιμες για υπολογιστές, smartphones, tablets μέχρι και τηλεοράσεις. Ελληνικές σελίδες – Έχουμε συλλέξει τις καλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν online ταινίες και σειρές με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους. Οπότε, αν ψάχνεις κάτι γρήγορο και εύκολο, ρίξε μια γρήγορη ματιά στη λίστα μας. Popcorn Time – Αν και έχουμε ξανά αναφερθεί στο παρελθόν για το Popcorn Time στο Tsouk.gr, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να παρακολουθείς ταινίες και σειρές (περιλαμβάνει και υπότιτλους αλλά και το VLC) σε Blu-Ray 720p ή 1080p ποιότητα. Kodi – Προηγουμένως γνωστό ως XBMC, το Kodi παραμένει μέχρι και σήμερα μια από τις καλύτερες εναλλακτικές για να παρακολουθείς ταινίες και σειρές. Στο Kodi μπορείς ακόμα να κάνεις και εγκατάσταση εξωτερικά extensions για να έχεις περισσότερες επιλογές και χαρακτηριστικά. Alluc – Ενώ υπηρεσίες όπως το Kodi και το Popcorn Time συγκεντρώνουν και μεταδίδουν περιεχόμενο, το alluc.se σου επιτρέπει να αναζητήσεις για περιεχόμενο και να το streamάρεις από μόνος σου απλά ψάχνοντας μια ταινία ή μια σειρά. GOmovies – Μια απλή και ιδιαίτερα όμορφη μηχανή αναζήτησης η οποία στοχεύει σε υψηλής ποιότητας ταινιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις τον τίτλο μιας ταινίας και στη συνέχεια να την παρακολουθήσεις. Τόσο απλό.

Ηλεκτρονικά βιβλία, επιστημονικές εργασίες και εγχειρίδια

Ηλεκτρονικά βιβλία Το να έχεις πρόσβαση σε μια βάση γνώσεων μόνο σε καλό θα σου βγει. Καθώς το ίντερνετ έχει γίνει η νούμερο ένα πηγή ενημέρωσης και εκμάθησης, εκατομμύρια ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), επιστημονικές εργασίας και εγχειρίδια έχουν ανεβεί σε torrent ιστοσελίδες και υπηρεσίες. Sci-Hub – Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή βιβλιοθήκη με εγχειρίδια και επιστημονικές εργασίες. Το Sci-Hub, παρά τις εκατοντάδες φορές που προσπάθησαν οι κυβερνήσεις να το κλείσουν, παραμένει ανοιχτό και λειτουργήσιμο μέχρι και σήμερα. AudioBook Bay – Οι περισσότερες torrent ιστοσελίδες που παρέχουν e-books και παρόμοια ηλεκτρονικά βιβλία ή εγχειρίδια αδυνατούν να παρέχουν και audiobooks. Το AudioBook Bay σε βοηθάει να βρεις τα καλύτερα audiobooks που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – τόσο καινούργιες όσο και παλιές κυκλοφορίες. B-OK – Χρειάζεσαι ένα e-book; Το B-OK σίγουρα το έχει. Αυτή η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί ακριβώς όπως η Google και η Bing και σου επιτρέπει να αναζητήσεις βάση τίτλου ή αρθρογράφου και να δεις τα αποτελέσματα. BookSC – Μια παρόμοια εναλλακτική του B-OK, αλλά εστιάζει περισσότερο στα εγχειρίδια και στις επιστημονικές εργασίας ή σε άρθρα.   Το να κατεβάζεις torrent περιεχόμενο από torrent ιστοσελίδες και να παρακολουθείς ταινίες και σειρές που δεν παρέχονται από νόμιμες υπηρεσίες όπως το Netflix είναι παράνομο και σε αρκετές χώρες και περιπτώσεις μπορείς να φας μεγάλα πρόστιμα γι ‘αυτό. Το HiTechGR.ml δε φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση που θα κάνεις με αυτές τις ιστοσελίδες ή τα περιεχόμενα τους.

Μέγάλη Προσφορά
Μέγάλη Προσφορά

TemplateMonster INT

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest